Verloop uitvaart

 

Zelf kiezen

Uw begrafenisondernemer

R

Maatwerk

Niets hoeft standaard te zijn

Actief betrokken

Persoonlijke aandacht

0624374437

Heeft u vragen? Bel gerust

Verloop uitvaart: mijn werkwijze

Voor een goed verloop van de uitvaart hanteert Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding Zutphen, een duidelijk stappenplan. Bij het overlijden van uw dierbare zal ten eerste de arts langskomen om het overlijden vast te stellen. Daarna neemt u contact op met mij om een afspraak te maken voor de eerste bespreking. Vervolgens neem ik contact op met uw uitvaartverzekering om door te geven dat ik de uitvaart regel. De eerste bespreking vindt plaats wanneer iedereen die erbij wil zijn aanwezig is. Samen nemen we uw vragen en wensen door, de keuzes die er gemaakt moeten worden en wat er op welk moment geregeld gaat worden.

uitvaartbegeleiding
uitvaartbegeleiding

De dag van de uitvaart

De dag van de uitvaart is een emotionele dag waarbij vaak de nodige zenuwen komen kijken. Ik leef samen met u naar de uitvaart toe, zodat u op de uitvaartdag zelf de bijeenkomst inhoud en vorm geeft. Daarom kom ik in de periode tussen overlijden en de afscheidsplechtigheid iedere dag één of meerdere keren langs. Tijdens deze bezoeken zullen de ideeën over de inhoud van het afscheid groeien. Op die manier valt alles op de dag van de uitvaart als vanzelf op zijn plek. Tijdens de uitvaartdag stuur ik het door u gewenste verloop aan. Is er iets voor u onmogelijk om zelf uit te voeren? Dan neem ik het vanzelfsprekend van u over.

Zes weken na de uitvaart neem ik contact op met u voor een nagesprek. Ik hoor dan graag hoe u de periode rondom de uitvaart heeft ervaren. Eventuele nazorg, in praktische of emotionele zin, kunnen we dan ook bespreken.

E

Pauline Rischen

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

KvK: 08172331

Graaf Ottosingel 119

7201BB Zutphen

Bent u op zoek naar uitvaartbegeleiding voor een mooi verloop van de uitvaart?

Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding, Uitvaartverzorging Zutphen, begeleidt u graag van begin tot de uitvaartdag voor een mooie herinnering. Neem contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.