Uitvaart op maat

 

Zelf kiezen

Uw begrafenisondernemer

R

Maatwerk

Niets hoeft standaard te zijn

Actief betrokken

Persoonlijke aandacht

0624374437

Heeft u vragen? Bel gerust

Uitvaart op maat vormgeven

Een uitvaart op maat, vormgegeven naar de persoonlijke eigenschappen van de overledene, wat is er allemaal mogelijk? Met Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding Zutphen, wijs ik nabestaanden altijd op de mogelijkheden, passende bij de persoonlijke eigenschappen van de overledene. Daarbij hoeft niets standaard te zijn. Zo kan de afscheidsbijeenkomst ook plaatsvinden op een andere locatie dan het crematorium of de kerk, denk aan het stamcafé. Ook de uitvaartmuziek hoeft niet perse droevig te zijn. Misschien luisterde de overledene wel graag naar rockmuziek. Een knalblauwe kist, nabestaanden gekleed in de lievelingskleur, geen cake maar borrelhapjes, er is veel mogelijk voor een geslaagde uitvaart op maat.

uitvaart op maat
uitvaart op maat

Uitvaart regelen bij leven

De uitvaart regelen gebeurt niet alleen na overlijden, maar kan ook daarvoor al worden vormgegeven. Zowel door nabestaanden als de persoon in kwestie zelf. Het kan gaan om mensen die lijden aan een terminale ziekte, maar ook mensen die zich nog goed voelen en alvast hun wensen willen vastleggen.
Denk aan oudere mensen of zij die hebben ervaren hoe het ook anders kan. Ook als uw ideeën nog abstract zijn, maar u graag eens wilt sparren over de mogelijkheden bent u van harte welkom. Vooral als een overlijden binnen een bepaalde tijd zal plaatsvinden, geeft het vaak rust wetende dat de uitvaart naar wens zal verlopen.

E

Pauline Rischen

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

KvK: 08172331

Graaf Ottosingel 119

7201BB Zutphen

Wilt u een uitvaart op maat laten regelen of alvast doorspreken?

U bent altijd welkom bij Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding, Uitvaartverzorging Zutphen, werkzaam in onder meer regio Zutphen, Warnsveld, Lochem en Enschede. Samen werken we toe naar een geslaagde uitvaart op maat.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.