Over

 

Zelf kiezen

Uw begrafenisondernemer

R

Maatwerk

Niets hoeft standaard te zijn

Actief betrokken

Persoonlijke aandacht

0624374437

Heeft u vragen? Bel gerust

Persoonlijke Uitvaartbegeleiding Zutphen door Pauline Rischen

Ontstond in 2010 vanuit mijn eigen ervaringen. Na een aantal verliezen zag ik, naast mijn verdriet, de mooie en indrukwekkende kant van uitvaartverzorging. Als begrafenisondernemer kom je op een bepaald moment iemands leven binnen. Het vertrouwen dat ze jou schenken en de gesprekken die je voert maken het werk mooi. Er zijn geen lagen meer, je komt meteen tot de kern. Dat geldt ook voor mij, ik neem mijn eigen persoon mee. De klik met een begrafenisondernemer draagt bij aan een geslaagde uitvaart op maat.

Betrokkenheid invulling uitvaart

Als begrafenisondernemer probeer ik u zoveel mogelijk te betrekken. Mensen kunnen altijd meer dan ze zelf denken, zoals de overledene aankleden of spreken tijdens de dienst. Zo wil ik voorkomen dat u achteraf spijt krijgt. Als begrafenisondernemer begeleid ik u om op een zo bewust mogelijke manier afscheid te nemen van uw dierbare. Als ik een melding van overlijden krijg, dan probeer ik er achter te komen of u de tijd heeft gehad om nog even met elkaar bij de overledene te zijn. Dit vind ik belangrijk, want als ik binnenkom, dan kan dat intieme gevoel verstoord worden.

Uitvaart op maat voor een mooie herinnering

Tot aan de dag van de uitvaart zal ik elke dag bij u komen om stap voor stap met u te werken aan een afscheid dat bij u allen past. Zelf heb ik regelmatig ondervonden dat het verdriet om het verlies er altijd zal zijn. Neemt men bewust afscheid van een dierbare, dan hoeft er geen verdriet te zijn over de manier waarop afscheid is genomen en kunt u de tijd nemen om plaats te geven aan het verwerken van het verlies. Ik regel alles omtrent de uitvaart van begin tot eind, van rouwvervoer tot de condoleance. Bij mij is iedereen welkom, ongeacht welke religie, levenswijze of wensen.

Uitvaartverzorging Zutphen

"Herinneringen aan het verleden kleuren het heden"

– Pauline Rischen

E

Pauline Rischen

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

KvK: 08172331

Graaf Ottosingel 119

7201BB Zutphen

Wilt u meer informatie over Uitvaartbegeleiding Zutphen?

U kan te allen tijde contact opnemen met Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.